در 21 روز 6 کیلو لاغر شوید (بیش از 10 هزار نفر از این رژیم استفاده کردند)
دریافت رژیم ویژه

طرز تهیه نان کتوژنیک و شیرینی و کیک کتویی

0

در این آموزش هیجان انگیز قصد داریم شما را با طرز تهیه نان کتوژنیک ، شیرینی کتوژنیک و کیک کتوژنیک به طور کامل آشنا کنیم. قبل از هر چیز باید بدانید رژیم های کتوژنیک به دلیل داشتن محتوای بسیار پایین مواد کربوهیدراتی، به گونه ای تنظیم می شوند که نانهای سنتی و متداول که غالبا از آرد گندم یا جو تهیه می شوند، همچنین شیرینی ها و کیک های مبتنی بر آرد، در آن جایگاهی ندارند.

بنابراین، نانها، شیرینی ها و کیک ها از مواد غذایی خوشمزه ای هستند که بسیاری از پیروان این رژیم ها، کمبود آنها را به خوبی حس می کنند. ولی جای هیچ نگرانی وجود ندارد!

زیرا این مشکل هم در آشپزی کتوژنیک برطرف شده است. علاقمندان به نان و کیک و شیرینی می توانند با استفاده از دستورالعمل های موجود، از مواد کم کربوهیدرات نان کتوژنیک، شیرینی و کیک کتویی تهیه کنند و به این ترتیب نان و شیرینی را هم سر سفره های کتوژنیک بیاورند.

طرز تهیه انواع نان کتوژنیک

در این قسمت طرز تهیه ۵ نوع نان کتوژنیک را به شما آموزش می دهیم.

۱٫ نان کتوژنیک سیر و رزماری

سیر و رزماری

فوکاسیا نوعی نان ایتالیایی است و شما در اینجا با روش ساده ای برای پخت این نان کتوژنیک آشنا می شوید. این فوکاسیای سیر و رزماری، هم به عنوان یک میان وعده ترد و خوشمزه کاربرد دارد و هم می توانید آن را در کنار سوپ یا سایر غذاها میل کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای ترکیب اصلی نان کتوژنیک

  • ۶ اونس (حدود ۱۷۰ گرم) پنیر موزارلا، خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری پنیر خامه ای
  • ۱ قاشق چایخوری سرکه سفید
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • سه چهارم فنجان آرد بادام
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری پودر سیر

برای کره سیر و رزماری

  • ۲ اونس (حدود ۵۷ گرم) کره، در دمای اتاق
  • ۳ حبه سیر، ریز خرد شده
  • نصف قاشق چایخوری نمک دریا
  • نصف قاشق چایخوری رزماری تازه، خرد شده

طرز تهیه

فر را تا ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. موزارلا و پنیر خامه ای را در یک تابه کوچک روی حرارت متوسط یا در مایکروویو گرم کنید و گهگاهی هم بزنید. سایر مواد را اضافه کرده، کاملاً هم بزنید. سپس خمیر را صاف کنید و روی کاغذ پوستی، در ظرف گردی که حدود ۲۰ سانتی متر قطر داشته باشد بریزید. خمیر را حدود ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که نان به رنگ طلایی در بیاید، در فر بپزید. نان از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. کره، سیر، نمک و رزماری را با هم مخلوط کرده، روی نان بپاشید و در یک ظرف پخت گرد قرار دهید. ۱۰ دقیقه دیگر پخت را ادامه دهید. اکنون می توانید این نان خوشمزه را به  ۸ تا ۱۰ قطعه تقسیم کنید و تا سرد نشده میل کنید.

بیش از ۸۰۰۰ نتیجه موفق با رژیم کتوژنیک ۲۱۶

نتایج رژیم

صدها وویس ، ویدیو و اسکرین شات از خوبشویی هایی که امسال با رژیم کتو ۲۱۶ خوبشو به موفقیت فوق العاده ای در کاهش وزن و سایز رسیده اند. روی دکمه زیر بزنید و نتایج را بررسی کنید.

دیدن نظرات و نتایج دیگران

حقایق تغذیه ای

نان تهیه شده مطابق دستور طرز تهیه این نان کتوژنیک معادل ۸ سروینگ است و در هر سروینگ آن ۲ گرم (۳%) کربوهیدرات خالص، ۱۸ گرم (۸۱%) گربی و ۸ گرم (۱۶%) پروتئین وجود دارد. کل کالری نان دارای ۲۰۳ می باشد و بدون فیبر است.

نکته: این نان ، در واقع نوعی نان پیتزا است که در آشپزی کتوژنیک از آن به جای نان معمولی استفاده می شود.

۲٫ طرز تهیه نان کتوژنیک نرم دانه ها

طرز تهیه نان کتوژنیک نرم دانه ها

در اینجا طرز تهیه یک نوع دیگر نان کتوژنیک که در آشپزی کتویی با آرد بادام و نارگیل پخته می شود، به شما معرفی می کنیم. این نان کم حجم و بسیار سیر کننده است و یک یا دو برش آن را می توانید همراه با مواد غذایی گوناگونی مصرف کنید.

مواد لازم

  • ۱ فنجان آرد بادام
  • سه چهارم فنجان آرد نارگیل
  • یک سوم فنجان کنجد
  • نصف فنجان بذر کتان
  • یک چهارم فنجان پودر غلاف پسیلیوم (اسفرزه)
  • ۳ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ۱ قاشق چایخوری دانه رازیانه
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۷ اونس (حدود ۱۹۸/۵ گرم) پنیر خامه ای، در دمای اتاق
  • ۶ عدد تخم مرغ
  • نصف فنجان کره یا روغن نارگیل آب شده
  • سه چهارم فنجان خامه هم زده سنگین
  • ۱ قاشق غذاخوری تخم خشخاش یا دانه کنجد

طرز تهیه

برای تهیه این نان کتوژنیک، فر را تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید. تمام مواد خشک بجز دانه‌ها را در یک کاسه مخلوط کنید (دانه ها را روی سطح نان به کار می بریم).

در یک کاسه جداگانه، تمام مواد باقی مانده را مخلوط کنید تا یکدست شود. ترکیب مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید. خمیر را درون یک قابلمه نچسب چرب شده با روغن، با قطر حدود ۲۰ سانتیمتر بریزید. در صورتی که ظرف نچسب در دسترس نیست می توانید از کاغذ پوستی برای زیر خمیر استفاده کنید.

دانه ها را روی خمیر بپاشید. حدود ۴۵ دقیقه نان را روی طبقه پایین فر بپزید. نان را با فرو بردن نوک چاقو در آن، امتحان کنید. در صورت آماده بودن آن را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود. این نان کتوژنیک تازه و خوشمزه را با غذای مورد علاقه خودتان میل کنید.

نگهداری نان کتوژنیک نرم دانه ها

این نان باید در یخچال یا فریزر نگهداری شود. در یخچال حداکثر تا ۵ روز می ماند. در صورت تمایل به فریز کردن، قبلا آن را برش بزنید. سپس مقداری کاغذ پوستی بین برش ها قرار دهید تا جدا کردن آنها راحت تر باشد. برش های نان کتوژنیک فریز شده را می توان در یخچال یا دمای اتاق قرار داد تا نرم شوند.

حقایق تغذیه ای

این نان کتوژنیک معادل ۲۰ سروینگ بوده، هر سروینگ آن دارای ۲ گرم (۴%) کربوهیدرات خالص، ۵ گرم فیبر، ۲۰ گرم (۸۵% چربی)، ۶ گرم (۱۱%) پروتئین و ۲۲۱ کالری است.

نان کتوژنیک آرد بادام و نارگیل، کم حجم و بسیار سیر کننده است

۳٫ تورتیلاهای کم کربوهیدرات

تورتیلاهای کم کربوهیدرات

گرم، نرم و سالم …! تهیه این تورتیلا های کم کربوهیدرات در آشپزی کتوژنیک بسیار آسان است. در حقیقت، می توان اینها را نوعی نان کتوژنیک محسوب کرد که به جای نان لواش یا نان ساندویچ به کار می روند!

مواد لازم

  • ۲ عدد تخم مرغ کامل
  • ۲ عدد سفیده تخم مرغ
  • ۵ اونس (حدود ۲۸ گرم) پنیر خامه ای
  • یک و نیم قاشق چایخوری پودر پوسته پسیلیوم (اسفرزه)
  • ۱ قاشق غذاخوری آرد نارگیل
  • نصف قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه

برای تهیه این نان کتوژنیک، ابتدا باید فر را تا ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. تخم مرغ و سفیده تخم مرغ را بزنید تا کرکی و نرم شود. هم زدن را ترجیحا با میکسر دستی و برای چند دقیقه ادامه دهید. پنیر خامه ای را اضافه کرده، مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. نمک، پودر پوسته پسیلیوم و آرد نارگیل را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. مخلوط آرد را کم کم، هر بار یک قاشق سوپ خوری، اضافه کرده باز هم خوب مخلوط کنید. بگذارید خمیر برای چند دقیقه بماند تا قوام بیاید. سرعت تورم خمیر بستگی به مارک پودر پوسته پسیلیوم دارد.

دو ظرف پخت مسطح را بیرون بیاورید و روی هر یک از آنها کاغذ پوستی قرار دهید. خمیر را پهن کنید و به صورت  ۴ تا ۶ دایره یا ۲ مستطیل در بیاورید. حدود ۵ دقیقه یا بیشتر روی طبقه بالایی فر بگذارید و تا زمانی که اطراف لبه تورتیلا کمی قهوه ای شود، پخت را ادامه دهید. قسمت پایینی را با دقت بررسی کنید تا نسوزد. این نان کتوژنیک پخته شده را می توانید با هرچه دوست دارید، سرو کنید.

چند نکته

  • اگر به اندازه کافی سفیده تخم مرغ دارید، می توانید فقط از سفیده استفاده کنید. ۵ عدد سفیده تخم مرغ مناسب است.
  • در آشپزی کتوژنیک، از نان تورتیلا به عنوان نان پیتزا هم می توانید استفاده کنید. بسیار خوب عمل می کند.
  • اگر نمی خواهید تورتیلا را به شکلی که گفته شد، پخت کنید، می توانید آن را در یک ماهیتابه سرخ کنید. برای این کار از یک تابه نچسب استفاده کنید و این نان کتوژنیک را از دو طرف سرخ کنید.
  • برای نگهداری، اجازه دهید تورتیلاها کاملاً خنک شوند. سپس آنها را با پلاستیک بپیچید و به مدت ۲-۳ روز در یخچال نگه دارید.

حقایق تغذیه ای

۶ عدد نان کتوژنیک طبخ کرده اید که معادل ۶ سروینگ، و هر سروینگ آن دارای ۲ گرم (۶%) کربوهیدرات خالص، ۱ گرم فیبر، ۱۰ گرم (۷۸%) چربی، و ۵ گرم (۱۷%) پروتئین می باشد.

تورتیلایی که در آشپزی کتوژنیک تهیه می شود، به جای نان لواش یا نان ساندویچ مورد استفاده قرار می گیرد

۴٫ نان کتوژنیک آرد نارگیل

نان کتوژنیک آرد نارگیل

نان کتوژنیک آرد نارگیل یکی دیگر از نان های خوشمزه در آشپزی کتویی است. می توانید روی آن کره بمالید و همراه با فلفل قرمز، با یک کاسه بزرگ آبگوشت سرو کنید. با طرز تهیه این نان کتوژنیک همراه ما باشید.

مواد لازم

  • نصف فنجان آرد نارگیل
  • یک چهارم قاشق چایخوری نمک دریا
  • یک چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ۶ عدد تخم مرغ
  • نصف فنجان روغن نارگیل آب شده

طرز تهیه

    فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید. در یک کاسه متوسط​​، مواد خشک را با هم مخلوط و الک کنید. سپس به آرامی مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کرده، به هم بزنید تا خیلی صاف و یکدست شوند. کف یک تابه کوچک را چرب کنید و تقریباً دو سوم آن را از خمیر پر کنید. ۴۰-۵۰ دقیقه بپزید. در در حین پخت، یک خلال دندان داخل آن فرو ببرید و اگر تمیز بیرون آمد، پخت نان کتوژنیک را خاتمه دهید.

چند نکته

اگر نان شما هنگام پختن سبز میشود، نگران نباشید. با دستورالعمل فوق، این رخداد طبیعی است و خوردن آن کاملاً بی خطر است. رنگ سبز نتیجه یک واکنش شیمیایی با ماده مخمر است. این واکنش بیشتر در دستور العمل هایی اتفاق می افتد که در آنها دانه آفتابگردان به کار می رود، اما در موارد دیگر نیز دور از ذهن نیست. برای جلوگیری از این اتفاق در تهیه نان کتوژنیک،  می توانید مقدار جوش شیرین (بیکینگ پودر) را تا یک سوم کاهش دهید و یا یک قاشق چایخوری سرکه یا آب لیمو را به مواد مرطوب اضافه کنید و بعد روی مواد خشک بریزید.

نگهداری نان کتوژنیک آرد نارگیل

می توانید این نان کتوژنیک را به مدت ۳-۴ روز در یخچال یا تا ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید. حتماً نان را قبل از فریز کردن  برش دهید و کاغذ پوستی را بین برش ها بگذارید. به این ترتیب همیشه به راحتی به تعداد برش های مورد نیاز خود دسترسی آسان خواهید داشت. توصیه می کنیم برای گرم کردن مجدد از یک توستر یا فر برقی استفاده کنید.

حقایق تغذیه ای

این نان های کتوژنیک معادل ۱۲ سروینگ (هر سروینگ یک برش) هستند و هر سروینگ آنها دارای ۱ گرم (۲%) کربوهیدرات خالص، ۳ گرم فیبر، ۱۲ گرم (۸۶%) چربی، ۴ گرم (۱۲%) پروتئین و ۱۲۸ کیلوکالری است.

نان کتوژنیک آرد نارگیل نان مغذی و خوشمزه ای است که می توان آن را به عنوان جانشین نان های معمولی مصرف کرد

۵٫ نان کتوژنیک پالئو

نان پالئو

سرها بالا، دوستداران گردو و مغزها! این طرز تهیه نان کتوژنیک برای شماست! ترد و دلچسب و خیلی خوشمزه.  به علاوه، این نان پخته شده با آشپزی کتوژنیک، بدون لبنیات و فاقد گلوتن است. یک انتخاب مناسب برای افرادی که به این مواد حساسیت دارند. می توان از آن برای تهیه ساندویچ ها استفاده نمود یا  به عنوان یک میان وعده مستقل و خوشمزه، همراه با کره مصرف کرد. این نان تقریباً به اندازه یک وعده غذایی کامل سیر کننده است!

مواد لازم

  • ۷ اونس (حدود ۱۹۸/۵ گرم) بادام یا فندق
  • ۷ اونس (حدود ۱۹۸/۵ گرم) دانه کدو تنبل
  • ۳ اونس (حدود ۸۵ گرم) بذر کتان
  • ۳ اونس (حدود ۸۵ گرم) دانه کنجد
  • ۴ اونس (حدود ۱۱۳ گرم) دانه های آفتابگردان
  • ۲ اونس (حدود ۵۷ گرم) گردو
  • ۱ قاشق غذاخوری رازیانه، خرد شده
  • ۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۶ عدد تخم مرغ
  • یک سوم فنجان روغن زیتون یا روغن نارگیل آب شده
  • ۱ قاشق چایخوری سرکه سفید (اختیاری)

طرز تهیه

برای شروع طرز تهیه این نان کتوژنیک ابتدا فر را تا ۳۰۰ درجه فارنهایت (۱۵۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. مواد خشک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

تخم مرغ ها را بشکنید و روغن و سرکه را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. خمیر را در یک ماهیتابه نچسب یا چرب شده حدود ۱۲ در ۲۴ سانتیمتری قرار دهید. بعد از یک ساعت پخت، فر را خاموش کنید و درب آن را نیمه باز بگذارید تا نان کتوژنیک شما کاملا خنک شود.

نکته

با این دستورالعمل آشپزی کتوژنیک، شما یک نان بزرگ به دست می آورید که می تواند تا یک هفته در یخچال بماند و به خوبی نیز، فریز می شود. برای بهترین نتیجه، قبل از فریز کردن آن را برش دهید.

حقایق تغذیه ای

کل این نان معادل ۲۰ سروینگ است و هر سروینگ آن دارای ۳ گرم (۴%) کربوهیدرات خالص، ۴ گرم فیبر، ۲۴ گرم (۸۱%) چربی، ۱۰ گرم (۱۵%) پروتئین و ۲۲۶ کالری است.

نان پالئو برای دوستداران مغزها عالی است و به اندازه یک وعده غذایی کامل سیر کننده است

طرز تهیه شیرینی و کیک کتوژنیک

دوستداران شیرینی جات و کیک ها هم در آشپزی کتوژنیک محروم نمی مانند. چون دستورالعمل های زیادی تهیه شده که به کمک آنها می توانند شیرینی و کیک کتوژنیک تهیه کنند و از خوردن آن لذت ببرند و از مواهب آن نیز بهره مند شوند.

۳ دستور تهیه شیرینی و کیک کتویی

بعد از بررسی طرز تهیه نان های کتوژنیک ! در ادامه برای شما سه دستور فوق العاده خوشمزه و هیجان انگیز برای طرز تهیه شیرینی و کیک کتویی آماده کردیم.

۱٫ مافین کدو حلوایی حاوی پنیر خامه ای

مافین کدو حلوایی حاوی پنیر خامه ای

این مافین های شگفت انگیز راز شیرینی را در خود پنهان کرده اند. هر کدام از آنها با مقداری پنیر خامه ای پر شده اند. آنها یک گزینه جالب برای صبحانه هستند که می توانند همراه با مقداری قهوه سرو شوند.

مواد لازم

برای پنیر خامه ای وسط مافین

  • ۶ اونس (حدود ۱۷۰ گرم) پنیر خامه ای نرم شده
  • ۳ قاشق غذا خوری پودر شیرین کننده اریتریتول
  • ۱ قاشق غذاخوری خامه سنگین
  • نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل

برای مافین کدو تنبل

  • ۲ فنجان آرد بادام
  • نصف فنجان شیرین کننده اریتریتول
  • یک چهارم فنجان پودر پروتئین وی (Whey protein) بدون طعم
  • ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ۲ قاشق چایخوری ادویه پای کدو تنبل
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
  • نصف فنجان پوره کدو تنبل
  • یک چهارم فنجان کره آب شده
  • یک چهارم فنجان شیر بادام شیرین نشده
  • نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل

طرز تهیه

تمام مواد پر کننده پنیر خامه ای را مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست ایجاد شود. فر را از قبل تا ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب های مافین را با آسترهای کاغذی مرتب بچینید. در یک کاسه متوسط​​، آرد بادام، شیرین کننده، پودر پروتئین وی، بیکینگ پودر، ادویه پای کدو تنبل و نمک را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، پوره کدو تنبل، کره ذوب شده، شیر بادام و عصاره وانیل را با هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

همه مواد را بجز پنیرها، با هم ترکیب کنید تا خمیر درست شود. با قاشق خمیر را داخل قالب مافین بریزید و مقداری پنیر خامه ای اضافه کنید و روی آن را باخمیر پر کنید. ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که وسط مافین ها پخته شود، پخت را ادامه دهید. قبل از خارج کردن مافینها از سینی فر بگذارید تا خنک شوند.

حقایق تغذیه ای

با این دستور، شما ۱۲ سروینگ مافین خواهید داشت که هر سروینگ آن دارای ۲۱۷٫۱۴ کالری، ۱۹٫۴۷ گرم چربی، ۳٫۵۶ گرم کربوهیدرات خالص و ۷٫۶۵ گرم پروتئین است.

مافین کدو حلوایی با پنیر شیرینی خوشمزه مناسب برای صبحانه و میان وعده هاست

 ۲٫ شیرینی کتوژنیک بادام و نارگیل

شیرینی کتوژنیک بادام و نارگیل

این شیرینی کتوژنیک به راحتی تهیه می شود و برای چای عصرانه یک گزینه عالی است. دستورالعمل تهیه آن ساده است و در حداقل زمان ممکن آماده می شود. اگر انجام مرحله جدا کردن سفیده های تخم مرغ برایتان مشکل است، می توانید به جای آن از سفیده تخم مرغ بسته بندی شده موجود در فروشگاه های مواد غذایی استفاده کنید.

مواد لازم

  • ۲ عدد سفیده بزرگ تخم مرغ
  • ۸ قاشق غذاخوری آلولز (Allulose نوعی شکر شیرین ولی کم کالری است)
  • ۱ فنجان بادام خرد شده
  • یک چهارم پیمانه ورقه های نارگیل بدون شیرینی

طرز تهیه

برای تهیه این شیرینی کتوژنیک باید فر را از قبل تا ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. سفیده تخم مرغ و آلولز را در یک کاسه ریخته به هم بزنید به نحوی که مخلوط غلیظ شود، اما کف نکند. بادام خرد شده و تکه های نارگیل را اضافه کرده به هم بزنید تا مخلوط یکنواختی حاصل شود. روی سینی پخت کاغذ پوستی بگذارید و با قاشق خمیر را به تعداد ۶ عدد و جدا از هم روی آن بریزید. آنها را با قاشق صاف کنید. کوکی ها را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. سینی پخت را در فر بچرخانید و کوکی ها را ۸-۱۰ دقیقه دیگر بپزید تا تست و ترد شوند. سپس سینی پخت را از فر خارج کرده، خنک کنید.

حقایق تغذیه ای

شما اکنون ۱۲ سروینگ شیرینی کتوژنیک بادام و نارگیل دارید که هر سروینگ آن ۵۸٫۹۲ کالری، ۵ گرم چربی، ۰/۸۳ گرم کربوهیدرات خالص و ۲٫۳۱ گرم پروتئین دارد.

کوکی های بادام و نارگیل به راحتی تهیه می شوند و گزینه خوبی برای چای عصرانه هستند

۳٫ کیک کتوژنیک لیوانی شکلات و آرد نارگیل

کیک کتوژنیک لیوانی شکلات و آرد نارگیل

این کیک کتوژنیک لیوانی به راحتی قابل تهیه است. اگر نمی خواهید از کره استفاده کنید، به جای آن از روغن نارگیل آب شده به کار ببرید. در صورت تمایل می توانید به جای شیرین کننده Swerve از اریتریتول نیز استفاده کنید.

مواد لازم

  • ۲ قاشق غذاخوری آرد نارگیل
  • ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائوی بدون شیرینی
  • ۲ قاشق غذاخوری Swerve قنادی (شیرین کننده طبیعی بدون کالری)
  • یک چهارم قاشق چایخوری پودر بیکینگ
  • ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۲ قاشق غذاخوری کره آب شده
  • ۲ قاشق غذاخوری شیر بادام بدون شیرینی

طرز تهیه

در یک کاسه آرد نارگیل، پودر کاکائو، Swerve قنادی و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. دو عدد تخم مرغ بزرگ، کره ذوب شده و شیر بادام را به مواد خشک اضافه کرده، خوب به هم بزنید. خمیر کیک را در یک لیوان قهوه چرب شده با روغن بریزید. لیوانی انتخاب کنید که حداقل گنجایش ۱۲ اونس (۳۴۰ گرم) را داشته باشد.

لیوان را حدود ۲ دقیقه در مایکروویو بگذارید تا کیک پخته شود. معمولاً کیک شروع به پف کردن به سمت بالای لیوان می کند. اکنون می توانید این کیک کتوژنیک را از لیوان جدا کرده برش بزنید و سرو کنید.

حقایق تغذیه ای

این کیکها در مجموع معادل ۲ سروینگ هستند و هر سروینگ آنها دارای ۲۱۹ کالری، ۱۹٫۰۶ گرم چربی، ۲٫۹۵ گرم کربوهیدرات خالص و ۷٫۲۳ گرم پروتئین است

کیک کتوژنیک شکلاتی به راحتی تهیه می شود و طعم خوبی دارد.

جمع بندی

اگرچه استفاده از مواد پر کربوهیدراتی مانند نانها، شیرینی ها و کیک ها در رژیم کتوژنیک باید در حداقل میزان خود باشد، ولی با کمی خلاقیت می توان جایگزین های مناسبی برای آنها تهیه کرد. به این ترتیب، افرادی که از رژیم های کتوژنیک پیروی می کنند، بدون احساس محرومیت، از مزایای این رژیم ها بهره مند خواهند شد.

امیدواریم از آموزش های طرز تهیه نان کتوژنیک و شیرینی و کیک کتویی نهایت لذت رو برده باشید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.