در 21 روز 6 کیلو لاغر شوید (موفق ترین رژیم لاغری 2019 به ایران آمد)
دریافت رژیم ویژه

شام کتوژنیک و دسرهای کتویی برای آشپزی کتوژنیک

0

در یک مطلب آموزشی دیگر میخواهیم شما را با طرز تهیه شام کتوژنیک و همچنین دسرهای خوشمزه کتویی در آشپزی کتوژنیک به طور کامل آشنا کنیم. ویژگی اصلی رژیم کتوژنیک، ایجاد وضعیت کتوز از طریق مصرف مقدار زیاد چربی و مقدار بسیار کم کربوهیدرات است و فواید آن در کاهش وزن، کاهش ذخایر چربی، کاهش قند خون، بهبود وضوح ذهنی و آرامش دستگاه گوارش به ایجاد همین وضعیت نسبت داده می شود. ایجاد کتوز در بدن، علاوه بر نیاز به تنظیم دقیق برنامه غذایی، نیاز به یک آشپزی کتوژنیک حرفه ای دارد. این نوشته، جهت آشنایی بیشتر شما با نمونه ای از دستورالعمل های این نوع آشپزی تهیه شده است.

ویژگی های شام کتوژنیک

شام کتویی باید کم کربوهیدرات و پر چربی باشد. در این صورت است که می تواند به سوزاندن موثرتر چربی ها و ایجاد وضعیت کتوز در بدن کمک کند.  چنین شامی خواهد توانست بدن را از مزایای کاهش وزن، سلامت عمومی و بهبود عملکرد ذهنی و جسمی برخوردار کند. هرچه کربوهیدرات خالص موجود در مواد غذایی شام کمتر باشد، بهتر است. بنابراین در آشپزی کتوژنیک، بهترین گزینه های غذایی مناسب برای شام از میان گوشت های قرمز، گوشت ماکیان، ماهیها و حیوانات دریایی، پنیرها، تخم مرغ، چربی های طبیعی نظیر کره و روغن زیتون، و سبزیجات کم کربوهیدرات انتخاب می شوند. برعکس از انتخاب پاستاها، نانها، سیب زمینی، نوشیدنی های شیرین، برنج و کیک ها و شیرینی ها برای شام باید اجتناب کرد. در اینجا به عنوان نمونه، چند دستور تهیه شام و دسر کتوژنیک  تهیه شده و در اختیار شما قرار می گیرد.

تمرکز اصلی شام کتوژنیک بر مواد غذایی پروتئینی و پر چرب و اجتناب از مواد کربوهیدراتی است.

۶ دستور غذایی شام کتوژنیک

بدون هیچ مقدمه و توضیحی میریم سراغ دستور غذایی شام کتویی که ۵ تا از بهترین هاش رو براتون آماده کردیم.

رژیم کتو ۲۱۶: میخواهید در ۲۱ روز ۶ کیلو وزن کم کنید؟

اگر میخواهید هر ۲۱ روز تا ۶ کیلو کم کنید لحظه ای مکث کنید. بیش از ۸۰۰۰ نفر در امسال با این رژیم به وزن ایده آل خود رسیده اند. ابتدا روی دکمه « سبز رنگ » کلیک کرده و پس از مطالعه ویژگی های این رژیم ، طبق آموزش های موجود در همان صفحه این رژیم فوق العاده را دریافت کنید.

رژیم لاغری سریع ۲۱۶

ضمانت نامه 

درصوتی که بعد از استفاده صحیح از این رژیم وزن و سایز شما تغییر نکرد و از عملکرد برنامه لاغری ۲۱۶ رضایت نداشتید میتوانید با بخش پشتیبانی سایت خوبشو تماس گرفته و تمام مبلغ پرداختی را به صورت تمام و کمال پس بگیرید.

۱٫ شام کتوژنیک با ماهی، کلم و کاری تایلندی

شام کتوژنیک با ماهی، کلم و کاری تایلندی

بدون عارضه، خوش طعم، حیرت آور. فقط این سه کلمه هستند که این شام باورنکردنی را توصیف می کنند. ماهی ساده سرخ شده کره ای همراه با لیمو، مایونز و کلم های طعم دار تایلندی.

مواد لازم

  • برای لیمو و سس
  • ۱ فنجان سس مایونز
  • آب میوه و پوست لیمو ترش تازه

برای کلم کاری تایلندی

  • ۲ قاشق غذاخوری روغن نارگیل
  • ۲ عدد کلم خرد شده سبز
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر کاری
  • ۱ قاشق غذاخوری کنجد
  • نمک و فلفل

برای ماهی سالمون

  • یک و نیم پوند (حدود ۶۸۰ گرم) ماهی قطعه قطعه شده
  • ۲ قاشق غذاخوری دانه کنجد
  • ۳ اونس (حدود ۸۵ گرم) کره، نمک و فلفل
  • لیموترش، برای موقع سرو کردن

طرز تهیه

برای تهیه این شام خوشمزه از سس مایونز و لیمو شروع کنید. نصف لیمو را آب گرفته و داخل سس مایونز بریزید. در صورت لزوم می توانید آب لیموترش، سبزیجات و نمک بیشتری را برای افزایش طعم اضافه کنید. در یخچال بگذارید تا جا بیفتد. روغن نارگیل را در یک ماهیتابه روی حرارت نسبتاً زیاد گرم کنید.

کلم و کاری را اضافه کنید. سرخ کردن را ادامه دهید تا زمانی که رنگ کلم طلایی خوشرنگ شود ولی هنوز هم ترد باشد. نمک و فلفل اضافه کنید و کاملاً به هم بزنید. دو طرف قطعات ماهی سالمون را نمک و فلفل بزنید و آن را در کنجد بغلتانید تا به آن آغشته شود. دو طرف ماهی را به مدت چند دقیقه در کره سرخ کنید.

اکنون می توانید سالمون، کلم، و سس مایونز را همراه با لیمو سرو کنید و از خوردن این شام کتوژنیک خوشمزه لذت ببرید.

چند نکته

  • ماهی سالمون را قبل از سرخ کردن در دمای اتاق بگذارید تا هنگام اضافه کردن آن در ماهیتابه سرد نباشد. اگر این ماهی هنگام سرخ کردن سرد باشد، درجه حرارت کاهش می یابد و به جای آن که سرخ شود در آخر آب پز خواهد شد.
  • شما همچنین می توانید برای افزودن عطر و طعم، به مایونز جعفری خرد شده اضافه کنید.

حقایق تغذیه ای

شام کتوژنیک شما معادل ۴ سروینگ است و هر سروینگ (وعده) آن دارای ۱۰ گرم (۴%) کربوهیدرات خالص، ۷ گرم فیبر، ۹۴ گرم (۸۱%) چربی، ۳۹ گرم (۱۵%) پروتئین ۱۵ و ۱۰۶۱ کالری است.

ماهی و کلم سرخ شده همراه با چاشنی ها یک شام کتوژنیک ساده است که به راحتی تهیه می شود

۲٫ شام کتوژنیک با پیکادیلو کوبایی (Cuban picadillo)

شام کتوژنیک با پیکادیلو کوبایی

اگر به دلیل داشتن حساسیت دیگر نمی توانید شبها گوجه فرنگی، فلفل و بادمجان بخورید، ممکن است در جستجوی غذایی باشید که هم مناسب شام کتوژنیک باشد و هم حساسیت زا نباشد. در اینجا دستورالعمل یک غذای کوبایی به نام پیکادیلو را آورده ایم که اگرچه ممکن است دقیقا شبیه نسخه سنتی نباشد، اما می توانید اطمینان داشته باشید که عطر و طعم آن بی نظیر است.

مواد لازم

برای سس فاکس-ماتو (Faux-mato sauce)

  • نصف فنجان پوره کدو حلوایی
  • نصف فنجان چغندر
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید
  • ۱ قاشق غذاخوری سس ماهی
  • ۱ قاشق غذاخوری آمینوهای نارگیل (نوعی سس شبیه به سس سویا که از شیره درخت نارگیل و نه میوه نارگیل تهیه می شود و طعم نارگیل را ندارد)، یا سس سویا (soy sauce)

برای پیکادیلو

  • ۳ قاشق غذاخوری روغن آووکادو یا روغن نارگیل
  • ۱ عدد پیاز زرد کوچک
  • یک چهارم فنجان هویج خرد شده
  • یک چهارم فنجان ساقه کرفس
  • نصف فنجان تربچه
  • ۶ حبه سیر، چرخ کرده یا له شده
  • ۲ عدد برگ بو
  • ۱ پیمانه گوشت گاو بدون چربی، چرخ شده
  • ۱ قاشق غذاخوری نمک خوب، برای طعم بیشتر
  • ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۱ قاشق چایخوری زیره
  • ۱ فنجان آبگوشت گوشت گاو
  • نصف فنجان زیتون رسیده سبز، هسته آن گرفته شده باشد
  • ۲ قاشق غذاخوری زغال اخته خشک شده (اختیاری)

طرز تهیه

  • تهیه سس فاکس-ماتو (Faux-mato sauce)

پوره کدو تنبل، چغندرهای خرد شده، سرکه، سس ماهی و آمینوهای نارگیل را در یک مخلوط کن به هم بزنید تا یک مخلوط کاملا صاف و یکنواخت ایجاد شود.

  • تهیه پیکادیلو

یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. وقتی گرم شد، روغن را درون آن بریزید. پیاز، هویج، کرفس، تربچه، سیر و برگ بو را اضافه کنید. روی حرارت متوسط ​​حرارت دهید. حدودا به مدت ۸ دقیقه یا تا زمانی که مخلوط نرم و معطر شود، هم بزنید. گوشت گاو چرخ شده را با نمک، فلفل و زیره به ماهی تابه اضافه کنید. محتویات ماهیتابه را خوب مخلوط کنید تا رنگ گوشت قهوه ای شود. سس فاکس ماتو و آبگوشت را اضافه کنید.

در صورت تمایل، روغن زیتون و زغال اخته را هم درون ماهیتابه بریزید و بهم بزنید. سپس و حرارت را به طرف متوسط ​​کم کنید. درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید مخلوط به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بجوشد تا حجم مایع به نصف کاهش یابد. شام شما آماده است. داغ داغ سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید!

حقایق تغذیه ای

این شام کتوژنیک کوبایی معادل ۴ سروینگ است و در هر سروینگ آن ۹ گرم (۹%) کربوهیدرات خالص، ۳ گرم فیبر، ۲۷ گرم (۶۴%) چربی، ۲۶ گرم (۲۷%) پروتئین و ۳۹۹ کالری موجود است.

درباره سس فاکس ماتو

افرادی که به بادمجان، گوجه فرنگی یا فلفل دلمه ای حساسیت دارند و مخصوصا نمی توانند از محصولات گوجه فرنگی استفاده کنند، می توانند همیشه مقداری سس فاکس ماتو را در خانه نگه دارند. این کار بسیار مفید است. چون از این سس می توان برای آشپزی کتوژنیک استفاده کرد و به علاوه، می توان آن را در یخچال نگهداری و به جای سس گوجه فرنگی استفاده کرد.

چند نکته

در صورتی که مایل باشید و حساسیت هم نداشته باشید، می توانید در دستورالعمل شام کتوژنیک فوق، به جای سس فاکس ماتو از سس گوجه فرنگی استفاده کنید. همچنین به جای کرفس می توانید از فلفل دلمه ای سبز یا قرمز استفاده کنید. استفاده از زغال اخته خشک شده اختیاری است، اما جایگزینی خوبی برای کشمش است که معمولاً در این غذا به کار می رود. در مواقعی که به کشمش دسترسی ندارید، زغال اخته شیرین جایگزین خوبی است.

پیکادیلو کوبایی یک شام کتویی خوش طعم است که به جای سس گوجه فرنگی، از سس فاکس ماتو استفاده می کند.

۳٫ دستور شام کتویی با پیتزای سفید کتو

دستور شام کتویی با پیتزای سفید کتو

شاید برایتان جالب باشد پیتزایی بخورید که در آن از سس گوجه فرنگی استفاده نشده باشد. این شام کتوژنیک بدون گوجه و بدون گلوتن است و برای افرادی که به این دو ماده غذایی حساسیت دارند نیز شام مناسبی است. البته با دو برابر کردن پنیر و افزودن رزماری طعم این غذا جالب است!

مواد لازم

برای نان پیتزا

  • ۲ عدد تخم مرغ
  • نصف فنجان سس مایونز یا خامه ترش
  • سه چهارم فنجان آرد بادام
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر پوسته پسیلیوم (اسفرزه)
  • ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • نصف قاشق غذاخوری نمک

برای مواد پیتزا

  • نصف فنجان خامه ترش
  • سه چهارم فنجان پنیر خرد شده
  • ۲ اونس (حدود ۵۷ گرم) پنیر پارمسان
  • ۱ قاشق غذاخوری رزماری تازه یا رزماری خشک
  • یک نوک قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه

برای تهیه این شام کتوژنیک ابتدا فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید. تخم مرغ و سس مایونز یا خامه ترش را با هم بزنید. مواد باقی مانده را اضافه کرده، خوب مخلوط کنید. بگذارید ۵ دقیقه بماند. سطح یک سینی پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید و به کمک وردنه، خمیر را روی سطح کاغذ روغنی پخش کنید. ضخامت آن نباید از یک ۱ سانتی متر بیشتر باشد.

۱۰ دقیقه پخت کنید. نان کف پیتزا باید به رنگ طلایی روشن در آمده باشد، لازم نیست آن را بیش از حد پخت دهید. آن را از فر خارج کنید و بگذارید چند دقیقه خنک شود. نان را وارونه کنید. خامه ترش یا سس مایونز را روی آن پخش کنید. پنیر رنده شده را اضافه کنید و رزماری و فلفل روی سطح پیتزا بپاشید. پیتزا را دوباره در فر قرار دهید و ۵-۱۰ دقیقه دیگر آن را بپزید. مراقب باشید تا لبه ها خیلی زیاد پررنگ نشوند. پیتزا را از روی فر بردارید، پنیر پارمزان را از بالا روی آن رنده کنید یا ریز خرد کنید و بلافاصله این شام کتوژنیک خوشمزه را سرو کنید.

حقایق تغذیه ای

این شام کتوژنیک معادل ۲ سروینگ است و در هر سروینگ آن، ۹ گرم کربوهیدرات خالص (۹٪)، ۳ گرم فیبر، ۲۷ گرم (۶۴%) چربی، ۲۶ گرم پروتئین (۲۷٪) و ۳۹۹ کیلو کالری وجود دارد.

شام کتوژنیک پیتزای سفید برای افرادی که به گوجه فرنگی حساسیت دارند مناسب است.

۴٫ سالاد سزار

سالاد سزار

شام کتوژنیک خوشمزه تشکیل شده از تکه های مرغ که در تختی از کاهو سرو می شود و مزایای واقعی این سالاد کتوژنیک کلاسیک واقعی را برای شما فراهم می کند.

مواد لازم

برای مواد اصلی سالاد

  • سه چهارم سینه مرغ
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نمک و فلفل
  • ۷ اونس (حدود ۱۹۸ گرم) کاهو
  • ۱ اونس (حدود ۲۸ گرم) پنیر پارمسان، تازه رنده شده

مواد روی سالاد (درسینگ)

  • نصف فنجان سس مایونز
  • ۱ قاشق غذاخوری خردل دیژون
  • نصف لیمو برای استفاده از پوست و آب میوه
  • نصف اونس (حدود ۱۴ گرم) پنیر پارمسان ریز رنده شده
  • ۲ قاشق غذاخوری پر از ماهی های ریز آنکوویس (anchovies)
  • ۱ حبه سیر، له شده یا ریز خرد شده (اختیاری)
  • نمک و فلفل

طرز تهیه

برای تهیه این شام کتوژنیک، فر را تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید. مواد درسینگ را تهیه و با مخلوط کن مخلوط کنید و در یخچال کنار بگذارید. سینه های مرغ را در یک ظرف پخت چرب شده با روغن قرار دهید. مرغ را با نمک و فلفل حل کنید و روی آن روغن زیتون یا کره آب شده بریزید.

مرغ را حدود ۲۰ دقیقه در فر بپزید یا تا زمانی که کاملاً پخته شود. در صورت تمایل می توانید مرغ را روی اجاق گاز نیز بپزید. کاهو را خرد کرده و به عنوان پایه روی ظرف بریزید. مرغ خرد شده در قسمت بالای کاهو قرار دهید. با افزودن سخاوتمندانه درسینگ و رنده کردن پنیر پارمزان روی آن، شام شما آماده سرو است.

نکته

اگر مرغ خرد شده را ابتدا در کمی کره کمی سرخ کنید، علاوه بر این که گرم می شود مزه بهتری هم پیدا می کند.

حقایق تغذیه ای

این شام کتویی معادل ۲ سروینگ است و هر سروینگ آن ۴ گرم (۲%) کربوهیدرات خالص، ۳ گرم فیبر، ۸۷ گرم (۷۸%) چربی، ۵۱ گرم (۲۰%) پروتئین و ۱۰۱۵ کالری موجود است.

سالاد سزار، یک سالاد کتوژنیک کلاسیک واقعی است.

۵٫ بشقاب ماهی تن و تخم مرغ

بشقاب ماهی تن و تخم مرغ

یک شام کتوژنیک واقعی در یک بشقاب پر شده از ماهی تن، تخم مرغ، اسفناج و آووکادو. مایونز و لیمو هم عطر و طعم آن را دو چندان می کنند. یک شام کتویی لازم نیست پیچیده باشد.

مواد لازم

  • ۴ عدد تخم مرغ
  • ۲ اونس (حدود ۵۷ گرم) اسفناج کوچک
  • ۱۰ اونس (حدود ۲۸۳ گرم) ماهی تن در روغن زیتون
  • ۱ عدد آووکادو
  • نصف فنجان سس مایونز
  • یک چهارم لیمو (اختیاری)
  • نمک و فلفل

طرز تهیه

تهیه این شام کتویی را با پختن تخم مرغ ها شروع کنید. آنها را با دقت و آهستگی در آب جوش پایین بیاورید و بسته به سلیقه خودتان آنها را بین ۴ تا ۸ دقیقه بجوشانید. تخم مرغ ها را در هنگام خنک شدن به مدت ۱-۲ دقیقه در آب سرد بزنید. این باعث می شود تا پوست آن راحت تر جدا شود. تخم مرغ، اسفناج، ماهی تن و آووکادو را با سلیقه روی یک بشقاب بچینید. با یک کپه سس مایونز و در صورت تمایل، نصفه لیمو ترش سرو کنید. نمک و فلفل را فراموش نکنید.

نکته

هنگامی که یخچال و فریزر خالی هستند، وجود کنسرو ماهی تن خوشحال کننده است. سعی کنید همیشه کنسرو تن از یک مارک با کیفیت خوب، تهیه شده در روغن زیتون و نه روغن سویا، دم دست داشته باشید.

شام کتوژنیک لازم نیست پیچیده باشد، درست مانند تن ماهی با تخم مرغ و سبزیجات.

۶٫ سوپ پارمسان، ریحان، گوجه فرنگی

سوپ پارمسان، ریحان، گوجه فرنگی

برای افرادی که دوست دارند شبها سوپ مصرف کنند، این سوپ خامه ای حاوی گوجه فرنگی و پنیر پارمسان با طعم عالی، یک شام کتوژنیک فوق العاده است.

مواد لازم

  • ۲ قاشق غذاخوری کره یا روغن نارگیل بدون نمک
  • نصف فنجان پیاز قرمز، ریز خرد شده
  • ۲ حبه سیر، له شده
  • ۱ قاشق غذاخوری ریحان خشک
  • ۱ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
  • ۸ اونس (حدود ۲۲۷ گرم) پنیر خامه ای، نرم
  • ۴ فنجان آبگوشت
  • ۲ عدد کنسرو گوجه فرنگی کامل (۱۴ اونس معادل ۳۹۷ گرم)، خرد شده
  • ۱ فنجان پنیر پارمسان رنده شده، به علاوه مقداری بیشتر برای چاشنی
  • ۱ قاشق غذاخوری نمک
  • یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ریحان تازه، برای چاشنی

طرز تهیه

کره را در یک قابلمه داغ بریزید. پس از ذوب شدن، پیاز، سیر، ریحان و پونه کوهی را اضافه کنید و به مدت ۴ دقیقه یا تا زمانی که پیازها نرم شوند، بپزید. سپس پنیر خامه ای را اضافه کرده و به هم بزنید تا کپه نشود. گوجه فرنگی، پارمسان، نمک و فلفل را اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید برای ۸ دقیقه بپزد. بعد از پخت سوپ را با مخلوط کن پوره کنید. در صورت دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید. سوپ را داخل کاسه ها بریزید و با برگهای ریحان و پنیر پارمسان، شام خود را تزیین کنید.

حقایق تغذیه ای

این شام کتوژنیک معادل ۱۲ سروینگ است و در هر سروینگ آن ۳ گرم (۸%) کربوهیدرات، ۱ گرم فیبر، ۱۲ گرم (۷۳%) چربی، ۷ گرم (۱۸%) پروتئین و ۱۴۹ کیلو کالری موجود است.

سوپ پارمسان، ریحان و گوجه فرنگی برای دوستداران سوپ، یک انتخاب عالی است

دستور تهیه دسرهای کتوژنیک

وقتی از رژیم کتوژنیک تبعیت می کنید، لازم نیست خود را از دسرهای خوشمزه محروم کنید. فقط انتظار می رود که از شکر و گلوتن خداحافظی کنید و به جای آن، به مواد سالم تری روی بیاورید. موادی که می توانید آنها را در آشپزی کتوژنیک برای تهیه دسر به کار ببرید عبارتند از:

آرد بادام، آرد نارگیل، پودر غلاف پسیلیوم (اسفرزه)، محصولات لبنی پرچرب شامل کره، پنیر خامه ای، و خامه سنگین زده شده، تخم مرغ، شکلات (ترجیحا شکلات بدون قند و تلخ)، شیرین کننده های گیاهی نظیر استویا و اریتریتول و انواع بری ها (اعضای خانواده توت).

افزودن این مواد به دلیل بهبود حجم، طعم، قوام، جذب مایع، اتصال دهندگی، مزه و رنگ دسر کتوژنیک صورت می گیرد.

۱٫ دسر کتوژنیک چیزکیک با بلوبری

دسر کتوژنیک چیزکیک با بلوبری

تهیه چیز کیک کامل از آنچه فکر می کنید راحت تر است. در این دستورالعمل شکر و گلوتن به کار نرفته است. اما هنوز هم طعم آن رویایی و دلچسب است. یک دسر کتوژنیک خامه ای غنی، در کنار بلوبری های تازه، آرامش بخش است!

مواد لازم

برای رویه کیک

  • یک و یک چهارم فنجان آرد بادام
  • ۲ اونس (حدود ۵۷ گرم) کره
  • ۲ قاشق غذاخوری شیرین کننده اریتریتول (erythritol)
  • نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل

برای داخل کیک

  • ۲۰ اونس (حدود ۵۶۷ گرم) پنیر خامه ای
  • نصف فنجان خامه سنگین زده شده یا خامه ترش
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۱ عدد زرده تخم مرغ
  • ۱ قاشق غذاخوری اریتریتول (اختیاری)
  • ۱ قاشق چایخوری پوست لیمو
  • نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • ۲ اونس (حدود ۵۷ گرم) بلوبری تازه (اختیاری)

طرز تهیه

فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک ظرف پخت ۲۲ سانتیمتری انتخاب کنید و کف آن یک کاغذ پوستی پهن کنید. کره را حرارت داده ذوب کنید تا عطر خوب آن بلند شود.

سپس از روی حرارت برداشته و آرد بادام، شیرین کننده و وانیل را اضافه کنید. این خمیر را ترکیب کنید و در ظرف بریزید و به مدت ۸ دقیقه پخت کنید تا به آرامی طلایی شود. بعد آن را کنار بگذارید و اجازه دهید خنک شود. پنیر خامه ای، خامه سنگین، تخم مرغ، پوست لیمو، وانیل و شیرین کننده را با هم مخلوط کنید. خوب ترکیب کنید. مخلوط را روی رویه کیک بریزید.

دمای فر را تا ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) بالا آورده و به مدت ۱۵ دقیقه پخت کنید. سپس حرارت را تا ۲۳۰ درجه فارنهایت (۱۱۰ درجه سانتیگراد) پایین بیاورید و ۴۵ تا ۶۰ دقیقه دیگر بپزید. دسر شما آماده است و می توانید آن را با وعده های اصلی ناهار و شام کتوژنیک یا با میان وعده ها همراه کنید.

حقایق تغذیه ای

این دسر کتوژنیک خوشمزه معادل ۱۲ سروینگ است و در هر سروینگ آن ۴ گرم (۴%) کربوهیدرات خالص، ۳۳ گرم (۸۷%) چربی، ۷ گرم (۸%) پروتئین و ۳۳۵ کالری موجود است.

دسر کتوژنیک چیزکیک با بلوبری را می توان در کنار وعده های اصلی ناهار و شام ، یا در میان وعده ها استفاده کرد.

۲٫ دسر کتوژنیک بستنی لیمویی

دسر کتوژنیک بستنی لیمویی

این دسر کتوژنیک تازه و خامه ای تمام خانواده را خوشحال و سر زنده می کند. یک بستنی خانگی مناسب تمام فصول، ترکیب شده با عطر مرکبات که شکر نیز ندارد!

مواد لازم

  • پوست و آب ۱ عدد لیموی تازه
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • یک سوم فنجان شیرین کننده اریتریتول
  • یک و سه چهارم فنجان خامه سنگین زده شده
  • یک چهارم قاشق غذاخوری رنگ غذایی زرد (اختیاری)، البته می توانید از زعفران هم استفاده کنید.

طرز تهیه

لیمو را در آب ولرم بشویید. پوست بیرونی را به خوبی رنده کنید. سپس با فشردن، آب آن را گرفته، نگه دارید. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده تخم مرغ را بزنید تا سفت شود. در یک کاسه دیگر، زرده تخم مرغ و شیرین کننده را تا زمانی که سبک و کرکی شود، بزنید. آب لیمو و چند قطره از رنگ غذایی زرد یا زعفران را اضافه کنید.

سفیده تخم مرغ را با دقت به درون مخلوط زرده وارد کنید. خامه را در یک کاسه بزرگ به هم بزنید و سپس مخلوط تخم مرغ را داخل آن بریزید. کاسه را درون فریزر بگذارید و هر نیم ساعت یک مرتبه هم بزنید تا زمانی که به قوام مورد نظر برسد. این کار ۲ ساعت طول می کشد. هنگام استفاده، اگر احساس کردید بستنی  منجمد شده است، بگذارید چند دقیقه در دمای اتاق بماند و بعد سرو کنید.

حقایق تغذیه ای

مقدار این دسر کتوژنیک معادل ۶ سروینگ است و هر سروینگ آن دارای ۳ گرم (۴%) کربوهیدرات خالص، ۲۷ گرم (۸۹%) چربی، ۵ گرم (۷%) پروتئین و ۲۶۹ کالری است.

دسر کتوژنیک بستنی لیمویی یک بستنی خانگی ترکیب شده با عطر مرکبات و فاقد شکر است

۳٫ دسر کتوژنیک پاناکوتای وانیلی

دسر کتوژنیک پاناکوتای وانیلی

برای تهیه یک دسر کتوژنیک لوکس، بیشتر از این به دنبال چیز دیگری نباشید. انار و نعناع به آن رنگ و جذابیت می بخشند و شما می توانید از این دکوراسیون زیبا و جذاب برای مهمانی های خود نیز استفاده کنید!

مواد لازم

  • ۲ قاشق چایخوری ژلاتین بدون طعم
  • آب
  • ۲ فنجان خامه زده شده سنگین
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • ۱ قاشق چایخوری شیرین کننده اریتریتول (اختیاری)
  • ۲ قاشق غذاخوری دانه انار
  • نعناع تازه (اختیاری)

طرز تهیه

پودر ژلاتین را بر اساس دستورالعمل های مربوط به محصول خریداری شده در آب حل نموده، کناری بگذارید. خامه، عصاره وانیل و اریتریتول را به قابلمه اضافه کرده و روی حرارت متوسط جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و بگذارید چند دقیقه روی حرارت متوسط مایل به کم بجوشد تا زمانی که خامه شروع به غلیظ شدن کند.

خامه را از روی حرارت برداشته و ژلاتین را اضافه کنید. هم بزنید تا ژلاتین کاملاً حل شود. خامه را درون لیوان های سرو بریزید. بگذارید کاملاً خنک شود وبگذارید تا دو سه ساعت یا یک شب در یخچال بماند. پاناكوتا را نیم ساعت قبل از سرو از یخچال خارج کنید. با دانه های انار و نعناع تازه تزئین کنید.

حقایق تغذیه ای

این دسر کتوژنیک پاناکوتا معادل ۴ سروینگ است و در هر سروینگ آن ۴ گرم (۴%) کربوهیدرات، ۴۳ گرم (۹۲%) چربی، ۴ گرم (۴%) پروتئین و ۴۲۲ کالری موجود است.

از دسر کتوژنیک پاناكوتای وانیلی می توان در جشن ها و مهمانی ها نیز استفاده کرد.

جمع بندی

در آشپزی کتوژنیک هدف اصلی آن است که انتخاب غذا و روش پخت به نحوی انجام شود که بتواند در بدن ایجاد کتوز کند. اما در عین حال، این آشپزی می تواند بسیار متنوع و جذاب باشد. شام کتوژنیک از وعده های اصلی است و می تواند متشکل از طیف وسیعی از مواد غذایی، از گوشتهای سفید و قرمز گرفته تا تخم مرغ، کره و انواع سس ها و سبزیجات باشد. در رژیم کتوژنیک دسرها را نباید فراموش کرد. دسرهای کتوژنیک، با تنوع زیاد خود هم به جذابیت این رژیم می افزایند و هم به نحوی تهیه می شوند که بتوانند تامین کننده بخشی از نیازهای آن باشند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.